Bedrijven

Zoek je voor je bedrijf een kamer voor één of meerdere personen?

Op weekdagen bieden wij tot maximaal drie kamers aan voor onze zakelijke bezoekers die in het Gentse gedurende een langere periode een "pied à terre" kunnen gebruiken. Gent en Evergem bruisen van de industriële activiteit, die vaak projectgebonden is, en waarvoor een flexibele & betaalbare verblijfsformule op weekdagen mooi meegenomen is.

Om aan deze vraag tegemoet te komen, hebben wij een formule waarbij je deze kamers op weekdagen (uitsluitend van maandag t.e.m. donderdag) kan reserveren tegen een vast afgesproken tarief. Voor wie te vroeg op moet om aan het ontbijtbuffet aan te schuiven, maken we een lunchpakket klaar. Of we spreken met de lokale restaurants af dat je 's avonds van de lunchformule geniet: we denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden!

Onze ontbijtruimte doet tijdens de week ook dienst als informele meeting room. Tegelijk wordt onze "living" de komende weken omgevormd tot receptie-, seminar- en/of video-conferencing-ruimte, zoals steeds met de nadruk op kleinschalig, huiselijk en gezellig.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.